1er PREMI RUA INFANTIL DE CARNESTOLTES DE TERRASSA 2011

La comparsa de l’AMPA Escola La Nova Electra ha guanyat el primer premi a la rua infantil de carnestoltes de Terrassa 2011.

Amb el mateix esperit lúdic de sempre, amb la mateixa motivació de cada any, amb la mateixa voluntat integradora i el sentit de participació en família, però amb més energies que mai, aquest any hem obtingut el màxim reconeixement del jurat aconseguint el primer premi al concurs de comparses infantils.

La nostra comparsa “Dracs & Roses”, composada per 95 participants, va fer les delícies de petits i grans, passejant i representant pel centre de la ciutat la bella llegenda de Sant Jordi. Els nostres cavallers i cavallerets, princeses i princesetes, el drac, Sant Jordi, el llibre i la rosa van teatralitzar en diverses ocasions al llarg del recorregut el conte més nostrat de la literatura infantil Catalana. Davant el jurat van fer la millor de les representacions i van oferir-los, a ells i al públic, les roses que amb tanta il·lusió havien estat confeccionant els nostres nens i nenes dies enrere.

Ens omplen d’orgull el premi i el reconeixement, però el que realment ens emociona és l’esperit col·laboratiu de les famílies de la nostra escola que, cada una en la seva mesura i les seves possibilitats, han aportat el seu temps, les seves habilitats i, per damunt de tot, el desig de compartir amb tota la comunitat de l’escola un projecte lúdic i engrescador. L’èxit de la feina ben feta ens estimula i ens dóna força per a encarar amb energies renovades els grans reptes que ha d’afrontar la nostre jove escola.

Només ens queda felicitar-vos a tots per la vostra gran tasca. Enhorabona!!!

AMPA Escola La Nova Electra
Comissió de comunicació
comunicacions@ampalanovaelectra.com

14 Responses to 1er PREMI RUA INFANTIL DE CARNESTOLTES DE TERRASSA 2011

  1. SILVIA (MARE BIEL P5) ha dit:

    Moltes felicitats a tots!!!! Vau fer una desfilada molt maca.

  2. Armando ha dit:

    Enhorabona a tots i gràcies als que ho vareu fer possible.
    Ho vam passar pipa i a sobre varem guanyar. Impressionant i emotiu.

    Us deixo un link a la noticia de Terrassa Vallés al YouTube, per si ho voleu afegir a la noticia:

    Vídeo al YouTube

    Enhorabona també al “presi”, que va reivindicar el tema dels barracons i que a la tele va comentar que la festa de Sant Jordi forma part de la nostra identitat.

  3. Armando ha dit:

    Per cert, sóc l’Armando, el papá d’en Jon de p4A.

  4. Encarna ha dit:

    Gràcies pels vostres granets de sorra … entre tots ho hem aconseguit!

  5. David i Montse (Pares del Manel de 1er.-C) ha dit:

    Com tercer any consecutiu, hem disfrutat de la festa de Carnestoltes. Però aquest any ho hem lograt. Ens hem divertit i ens hem emocionat. Gracies a tots per fer-ho possible. FELICITATS A TOTS.

  6. Enric-Dolors-Judith P4A ha dit:

    Una satisfacció enorme haver participat en l’assoliment del primer premi del Carnestoltes d’aquest any! Gràcies a tots per la vostra implicació i dedicació, som els millors!!!!

  7. Ariadna (mare arnau p5 i jordina futura p3) ha dit:

    Em sumo a totes les altres aportacions. M’ha encantat participar a la rua amb gent com vosaltres, nosaltres ens ho vam passar genial! i a més a més vam guanyar!. La veritat és que em commou i m’emociona veure a gent tan implicada. Felicito la redacció de la notícia al blog i a l’speech del presi a la plaça nova. FELICITATS SOM CAMPIONS!

  8. Meritxell (Maria p4) ha dit:

    En nom del rei i de la reina, i de la Maria i meu, us volem agraïr l’estona que vam passar.

    Moltíssimes gràcies i moltes felicitats!

  9. Raquel( Maria P5A Carlos P5B) ha dit:

    Hola, me acabo de enterar de esta gran noticia.
    Felicidades a todos los que lo habeis hecho posible.
    Estoy super orgullosa de todos vosotros, sois unos luchadores natos.

    FELICIDADES!!!!!!!

  10. Cesca ( Pol de 1r A ) ha dit:

    Moltes felicitats!!
    Els que anàvem d’espectadors vàrem cridar d’emoció al veure passar als “Dracs & Roses”, i va ser molt més gran en aconsseguir el 1r premi.
    Estem molt contents i orgullosos de tenir un ampa tan canyera!
    Cesca.

  11. enrique(anais p4) ha dit:

    muchas felicidades!!!en hora buena por merecido premio desde miami ,florida…enrique….

  12. David ha dit:

    El premi ha estat un gran èxit, però no és l’únic. Tan important com haver guanyat, han estat la implicació, la unió, la dedicació, l’esforç, la coordinació i la il·lusió de tots plegats. Però per damunt de tot això, que són conceptes que entenem els grans, cal ser conscients de la llavor que estem plantant per a que els nostres fills s’empapin de la cultura de l’esforç i la col·laboració. Ens hem de felicitar també per l’exemple que els estem donant.

  13. LLUISA (Pau P4B) ha dit:

    Felicitats també als més petits que van seguir tota la Rua ballant, saltant i lluitant amb el drac i van ser uns cavallers i princeses exemplars.

    I fantàstic també pels “Dracs”!! Era molt autèntic!!

Deixa un comentari