L’AMPA

Benvinguts al Bloc de l’AMPA de

l’escola LA NOVA ELECTRA (Terrassa)

Aquí hi trobareu tota la informació relativa a les activitats que desenvolupem a l’AMPA. Animeu-vos i apunteu-vos a l’AMPA per col.laborar….

AMPA CEIP LA NOVA ELECTRA
Plaça de l’Electra, 15
08226-Terrassa
Tlf. 650265828
(Horari: Dll a Dv, 18-20 h.)
info@ampalanovaelectra.com

Aquesta secció és la zona activa de la nostra web i s’anomena Bloc. Des d’aquest espai us anirem informant de les novetats que es produeixin a l’àmbit de l’AMPA i l’escola, i que són de l’interès de tots. Esperem la vostra col·laboració i participació mitjançant aquest canal que hem posat a la vostra disposició.

Com a visitants de la nostra web, podem:

  • Navegar per veure tota la informació del blog, i les fotos que ens feu arribar de les festes i actes de l’escola.
  • Sol.licitar l’enviament al nostre email de les noves publicacions (clicant l’enllaç RSS al final de la pàgina).
  • Fer comentaris a les publicacions del blog

Des d’aquest mateix espai, podeu també contactar amb nosaltres. Dirigiu-vos a l’opció CONTACTAR del menú de l’esquerra on hi trobareu les adreces de correu electrònic de totes les comissions de l’AMPA. Feu-nos arribar les vostres peticions, inquietuds o propostes i, entre tots, mirarem de millorar la nostra tasca.

Recordeu que tots formem part de l’escola, i que la raó de ser de l’AMPA és donar-li suport per tal d’enriquir l’educació dels nostres nens i nenes. Així, doncs, animeu-vos a col·laborar amb l’AMPA, ja sigui associant-vos o cooperant amb alguna comissió. Hi ha molta feina a fer, i la satisfacció de veure com els nostres fills se’n beneficien no té preu.

Us esperem!!!

Junta

Els comentaris estan tancats.